موضع یابی استراتژیك بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ

موضع یابی استراتژیك بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ
بازاریابی
زعفران
استراتژیک
بازار
مدیریت بازرگانی

رفتن به سایت اصلی

موضع یابی استراتژیك بازار /محصول زعفران در ایمیل مارکتینگ
موضع یابی استراتژیك بازار زعفران بر اساس توجه به سه ویژگی اصلی رنگ ، عطر و طعم دارای
كاربردهای فراوانی در صنایع غذایی ،رنگرزی و داروایی دارد.تاثیرات این سه عامل یكسان
نمی باشد.بگونه ای كه كوچكترین تغییر در ساختار یا تركیب نهاده های تولید ، فرایندهای تولید، فرایند
فرآوری و فرایند فروش و بازاریابی تاثیر فراوانی بر محصول نهایی ما دارد.لذا مدلی طراحی شده است
كه علاوه بر انطباق با ویژگیهای طبیعی و منحنی عمر محصول در برگیرنده تمامی مفاهیم ،ساختار و
ارتباطات جدیدی می باشد كه در تجارت امروزی كاربرد دارد.مدل پیشنهادی یك مدل تلفیقی از
استراتژیهای رقابتی / تجاری الكترونیكی بوده كه در طراحی آن از مطا لعات و تحقیقات، استراتژیهای
عمومی پورتر و الگوی استراتژیك مایلز و اسنواستفاده شده است.مدل با كاشت گیاه زعفران در زمین
مناسب شروع می شود وبا ترمیم و پیوستگی كاشت پیاز زعفران آن در چهار سال بعد ادامه پیدا كرده و
سعی داردبا تجزیه و تحلیل پروسه كلی تولید محصول زعفران ،حداكثر كارایی را در كوتاه مدت و
اثر بخشی را در بلندمدت در فرایند تولید ایجاد كرده و بهره وری را در خروجی های این مرحله حداكثر
كند.درمراحل فرآوری و بازار یابی و فروش با توجه به نیاز بازار ، از استراتژیهای عمومی پورتر استفاده
شده است ودر مرحله فروش با استفاده از متغیرهای بازاریابی در مدل استراتژیك مایلزو اسنو جهت ارایه
به مشتری نهایی آماده می گردد.البته باید گفت كه هدف از كاربرد استراتژیهای عمومی پورتروطرح
استراتژیك مایلزو اسنو، حصول به كسب جایگاه واقعی بعنوان اصلی ترین برندهای زعفران در جهان
است.
فهرست مطالب صفحه
ه
چكیده پایان نامه 1
فصل اول 3
مقدمه 4
1-1 – بیان مساله 6
2-1 – اهمیت موضوع 6
3-1 – ضرورت تحقیق 7
4-1 – اهداف تحقیق 8
5-1 – سوال و فرضیات تحقیق 8
1- . سوال اصلی تحقیق 9 5-1
1-1- . فرضیه های فرعی 9 5-1
2- . متغییرها 9 5-1
6-1 – روش شناسی تحقیق و ابزار گرد آوری اطلاعات 9
1- . چهار چوب نظری تحقیق 9 6-1
2- . نوع تحقیق 12 6-1
3- . جامعه تحقیق 12 6-1
4- . نمونه تحقیق 12 6-1
7-1 – محدوه (قلمرو) تحقیق 12
8-1 – پیشینه تحقیق 12
9-1 – مراحل و گامهای اصلی تحقیق 12
10-1 – محدویتهای تحقیق 13
11-1 – واژهای كلیدی 14
فهرست مطالب صفحه
و
فصل دوم 21
مقدمه 22
1-2 – بررسی پروسه سیستماتیك محصول زعفران 24
1- . بررسی نهاده های تولید 26 1-2
بررسی نهاده های تولید در سال اول 27
1-1- . عامل بنه یا پیاز زعفران 28 1-2
2-1- . عامل زمین 32 1-2
3-1- . عامل اقلیم 35 1-2
1- . آفتاب یا نور 36 3-1- 1-2
2- . بارندگی(برف و باران) 38 3-1- 1-2
3- . دما یا درجه حرارت 39 3-1- 1-2
4- . منابع آبی یا رطوبت 42 3-1- 1-2
5- . نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 43 3-1- 1-2
6- . عرض جغرافیایی و ارتفاع 44 3-1- 1-2
4-1- . عامل انسانی و فنی 44 1-2
1- . مدیریت 44 4-1- 1-2
2- . نیروی كار 45 4-1- 1-2
1-2- . آموزش نیروی انسانی 4-1- 1-2
2-2- . تكنولوژی (سخت افزاری و نرم افزاری) 46 4-1- 1-2
5-1- . پول و سرمایه 47 1-2
2- . بررسی فرایند تولید 48 1-2
1-2- . شیوه زراعت زعفران و مراحل آن (كاشت) 50 1-2
فهرست مطالب صفحه
ز
1-1- . تراكم بوته ها 51 1-2- 1-2
2-1- . روش و طرز كاشت 52 1-2- 1-2
3-1- . زمان كاشت 54 1-2- 1-2
4-1- . عمق كاشت 56 1-2- 1-2
2- . سال دوم تا پایان سال پنجم 56 1-2- 1-2
1-2- . عامل بنه 57 1-2- 1-2
2-2- . عامل زمین 58 1-2- 1-2
3-2- . نیروی كار 60 1-2- 1-2
2-2- . مرحله داشت 60 1-2
1- . آبیاری 61 2-2- 1-2
2- . زمان 66 2-2- 1-2
3- . مكان 66 2-2- 1-2
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 67 2-2- 1-2
5- . كود دهی و تغذیه زعفران 72 2-2- 1-2
3-2- . برداشت 76 1-2
1- . آفتاب و گرما 77 3-2- 1-2
2- . برداشت ،چیدن و پاك نمودن گل زعفران 78 3-2- 1-2
3- . محصولات جانبی زعفران 79 3-2- 1-2
4- . توریسم 81 3-2- 1-2
3- . مراحل فرآوری محصول زعفران 82 1-2
1-3- . خشك كردن 83 1-2
2-3- . نگهداری 87 1-2
فهرست مطالب صفحه
ح
3-3- . كیفیت 88 1-2
4-3- . خشكاندن 91 1-2
5-3- . فرآوری 92 1-2
1- . تكنولوژی در فرایند تولید 92 5-3- 1-2
2- . فرآوری بر اساس رنگ 93 5-3- 1-2
3- . فرآوری بر اساس طعم 94 5-3- 1-2
4- . فرآوری بر اساس عطر 95 5-3- 1-2
4- . بازاریابی و فروش 96 1-2
1-4- . بازاریابی و خدمات قبل از فروش 97 1-2
1- . بسته بندی 98 1-4- 1-2
2- . جنس بسته بندی 99 1-4- 1-2
3- . شكل بسته بندی 100 1-4- 1-2
4- . حمل و نقل در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
2-4- . بازاریابی و فروش 102 1-2
1- . شیوه سنتی 104 2-4- 1-2
2- . محدودیت كشورها در روش سنتی 108 2-4- 1-2
فصل دوم – بخش دوم 110
1- . استراتژیهای اصلی رقابتی در سطح واحد تجاری 110 2-2
2- . استراتژیهای اصلی تجاری در سطح واحد رقابتی 111 2-2
3- . مدل تلفیقی استراتزیهای رقابتی – تجاری 112 2-2
1-3- . نوع شناسی تلفیقی استراتژیهای رقابتی – تجاری 113 2-2
فهرست مطالب صفحه
2-3- . فرصت جویان یا تجسس گرایان 114 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی فرصت جو 115 2-3- 2-2
3-3- . مدافعین 118 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی مدافع 119 3-3- 2-2
1-1- . مدافعان متمایز 120 3-3- 2-2
2-1- . مدافعان كم هزینه 120 3-3- 2-2
4-3- . تحلیگرایان یا واكنشگرایان 122 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی تحلیگر 123 1-4- 2-2
فصل دوم – بخش سوم 124
1- . كسب و كار الكترونیك چیست؟ 124 3-2
2- . بازاریابی اینترنتی 124 3-2
3- . استفاده از اینترنت در جهت گیری راهبردی 124 3-2
4- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 126 3-2
1-4- . محصول 127 3-2
2-4- . قیمت 127 3-2
3-4- . فعالیتهای تشویقی و ترغیبی (ارتباطات) 129 3-2
4-4- . توزیع یا مكان 131 3-2
5-4- . جامعه 132 3-2
6-4- . مارك گذاری 133 3-2
5- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 133 3-2
1-5- . سیاستهای محصول 135 3-2
2-5- . سیاستهای قیمت گذاری 136 3-2
ط
فهرست مطالب صفحه
ی
3-5- . سیاستهای توزیع 137 3-2
1- . سیاستهای پیشبرد 138 3-1- 1-2
6- . تحلیل وضعیت شركت 139 3-2
1-6- . تهیه فهرست عوامل درونی یا بیرونی 139 3-2
2- . تحلیل وضعیت نهایی شركت (داخلی و خارجی) 141 6-3-2
143 SWOT 7- . آنالیز 3-2
143 SWOT 1-7- . مراحل انجام آنالیز 3-2
143 SO 2-7- . استراتژی 3-2
144 WO 3-7- . استراتژی 3-2
144 ST 4-7- . استراتژی 3-2
144 WT 5-7- . استراتژی 3-2
144 SWOT 6-7- . نتیجه گیری ازآنالیز 3-2
فصل سوم –روش انجام پژوهش 150
1-3 . روش تحقیق 152
2-3 . انواع طرح تحقیق 153
1- . تحقیق اكتشافی 153 2-3
2- . تحقیق توصیفی 154 2-3
3- . تحقیق علی 154 2-3
3-3 . ابزار جمع آوری اطلاعات 154
1- . ابزار جمع آوری اطلاعات ثانویه 155 3-3
1-1- . روش كتابخانه ای 155 3-3
فهرست مطالب صفحه
ك
2-1- . مراجعه به اسناد و مدارك شركتی 155 3-3
2- . ابزار جمع آوری اطلاعات اولیه 156 3-3
1-2- . استفاده از روش اكتشافی مدلهای بهره وری جهت ارایه مدل 156 3-3
2-2- . پرسشنامه 156 3-3
4-3 . ارایه مدل ،آزمون روایی و پایایی پرسش نامه 157
1- . ارایه مدل 158 4-3
2- . روایی 158 4-3
3- . پایایی 159 4-3
5-3 . نحوه توزیع ، تكمیل و جمع آوری پرسش نامه 160
6-3 . جامعه آماری 160
1- . جامعه آماری 161 6-3
7-3 . فرضیات 161
فصل چهارم- تجزیه و تحلیل داده ها 164
مقدمه 165
فصل چهارم – بخش اول 166
1-4 . مدل پیوسته تلفیقی استراتژیهای رقابتی /تجاری الكترونیك 166
1- . شركتهایی كه تولید كننده و صادر كننده هستند 169 1-4
1-1- . بررسی نهاده های تولید در سال اول 172 1-4
2-1- . بررسی فرایند تولید 175 1-4
1- . مرحله كاشت 176 2-1- 1-4
2- . سال دوم تا پایان سال چهارم 177 2-1- 1-4
3- . مرحله داشت 178 2-1- 1-4
فهرست مطالب صفحه
ل
4- . مرحله برداشت 179 2-1- 1-4
5- . مرحله فرآوری محصول زعفران 180 2-1- 1-4
2- . آماده نمودن یا خریداری محصول جهت بسته بندی و صادارت تا رسیدن به دست 1-4
مصرف كننده(بازار مصرف سنتی یا الكترونیكی) 184
3- . آمیخته بازار یابی الكترونیكی 189 1-4
فصل چهارم – بخش دوم 190
2-4 . تجزیه تحلیل داده ها 191
1- . زیر سیستم نهاده های تولید 193 2-4
1-1- . متغییر تعدیل شونده مستقل بنه یا پیاز زعفران 193 2-4
2-1- . متغییر مستقل تعدیل شونده خاك 199 2-4
3-1- . متغییرهای مستقل اقلیمی 203 2-4
1- . متغییر مستقل آفتاب 203 3-1- 2-4
2- . متغییر مستقل تعدیل شونده برف و باران 205 3-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تعدیل شونده دما یا درجه حرارت 206 3-1- 2-4
4- . متغییر مستقل منابع آبی یا رطوبت 208 3-1- 2-4
5- . متغییر مستقل تعدیل شونده نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 208 3-1- 2-4
6- . متغییر مستقل عرض و طول جغرافیایی 210 3-1- 2-4
4-1- . متغییر های مستقل انسانی و فنی 210 2-4
1- . متغییر مستقل مدیریت 210 4-1- 2-4
2- . متغییر مستقل عامل انسانی 212 4-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تكنولوژی 214 4-1- 2-4
2- . بررسی فرایند تولید 215 2-4
فهرست مطالب صفحه
م
1-2- . مرحله كاشت 217 2-4
1- . تراكم بوته ها 217 1-2- 2-4
2- . زمان كاشت 218 1-2- 2-4
3- . روش و طرز كاشت 220 1-2- 2-4
2-2- . مرحله داشت 223 2-4
1- . آبیاری 223 2-2- 2-4
2- . زمان در مرحله داشت 225 2-2- 2-4
3- . مكان در مرحله داشت 226 2-2- 2-4
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 227 2-2- 2-4
5- . كوددهی و تغذیه زعفران 228 2-2- 2-4
3-2- . مرحله برداشت 229 2-4
1- . آفتاب و گرما در مرحله برداشت 230 3-2- 2-4
2- . نحوه پاك نمودن در مرحله برداشت 231 3-2- 2-4
3- . محصولات جانبی 232 3-2- 2-4
4- . توریسم در مرحله برداشت 233 3-2- 2-4
3- . فرآوری 235 2-4
1-3- . روش خشكاندن 235 2-4
2-3- . نگهداری محصولات برداشت شده 239 2-4
3-3- . كیفیت در مرحله فرآوری 240 2-4
4-3- . انواع فراوری بر اساس رنگ ، عطر و طعم 241 2-4
4- . مرحله بازاریابی و فروش 243 2-4
1-4- . بسته بندی 243 2-4
فهرست مطالب صفحه
ن
1- . بسته بندی 243 1-4- 2-4
2- . جنس بسته بندی 244 1-4- 2-4
3- . شكل بسته بندی 244 1-4- 2-4
4- . حمل و نقل محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
2-4- . نحوه صادرات 246 2-4
3-4- . محدویت كشورها 248 2-4
4-4- . محصول 248 2-4
5-4- . قیمت 249 2-4
6-4- . تبلیغات 249 2-4
7-4- . رقبا 250 2-4
8-4- . ساختار بازار هدف 251 2-4
9-4- . اقتصاد 252 2-4
فصل چهارم – بخش سوم 254
3-4 . مقدمه 254
1- . توصیف آماری 254 3-4
1-1- . توزیع فراوانی سال شروع فعالیت 255 3-4
2-1- . توزیع فراوانی تعداد كاركنان شركت 256 3-4
2- . توزیع فراوانی مربوط به به كیفیت محصول تولیدی شركتهای صادر كننده زعفران 257 3-4
1-2- . میزان خلوص زعفران 257 3-4
2-2- . قدرت رنگ دهی زعفران 259 3-4
3-2- . شدت طعم زعفران 260 3-4
فهرست مطالب صفحه
س
4-2- . شدت عطر زعفران 261 3-4
5-2- . وضعیت ظاهری زعفران 263 3-4
6-2- . میزان آلودگی میكروبی زعفران 264 3-4
7-2- . نگاه كلی به كیفیت زعفران 265 3-4
3- . تحلیل های استنباطی 267 3-4
1- . آزمون فرضیه اول 267 1-3- 3-4
2- . آزمون فرضیه دوم 269 1-3- 3-4
3- . آزمون فرضیه سوم 271 1-3- 3-4
4- . آزمون فرضیه اصلی 273 1-3- 3-4
2-3- . نتایج حاصل از فرضیات تحقیق 276 3-4
فصل پنجم- خلاصه و نتیجه گیری 278
1-5 . نتیجه گیری 279
1- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه اول 279 1-5
2- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه دوم 281 1-5
3- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه سوم 283 1-5
4- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه كلی یا اصلی تحقیق 285 1-5
2-5 . پیشنهادات در مورد فرضیه های تحقیق 286
1- . پیشنهادات در مورد فرضیه اول 286 2-5
2- . پیشنهادات در مورد فرضیه دوم 287 2-5
3- . پیشنهادات در مورد فرضیه سوم 288 2-5
4- . پیشنهادات در مورد فرضیه كلی یا اصلی 288 2-5
5- . پیشنهادات برای محققان آیتده 289 2-5
فهرست مطالب صفحه
ع
چكیده پایان نامه به زبان انگلیسی 290
فهرست منابع وماخذ 2
به همراه جداول و نمودار

فهرست مطالب صفحه
ه
چكیده پایان نامه 1
فصل اول 3
مقدمه 4
1-1 – بیان مساله 6
2-1 – اهمیت موضوع 6
3-1 – ضرورت تحقیق 7
4-1 – اهداف تحقیق 8
5-1 – سوال و فرضیات تحقیق 8
1- . سوال اصلی تحقیق 9 5-1
1-1- . فرضیه های فرعی 9 5-1
2- . متغییرها 9 5-1
6-1 – روش شناسی تحقیق و ابزار گرد آوری اطلاعات 9
1- . چهار چوب نظری تحقیق 9 6-1
2- . نوع تحقیق 12 6-1
3- . جامعه تحقیق 12 6-1
4- . نمونه تحقیق 12 6-1
7-1 – محدوه (قلمرو) تحقیق 12
8-1 – پیشینه تحقیق 12
9-1 – مراحل و گامهای اصلی تحقیق 12
10-1 – محدویتهای تحقیق 13
11-1 – واژهای كلیدی 14
فهرست مطالب صفحه
و
فصل دوم 21
مقدمه 22
1-2 – بررسی پروسه سیستماتیك محصول زعفران 24
1- . بررسی نهاده های تولید 26 1-2
بررسی نهاده های تولید در سال اول 27
1-1- . عامل بنه یا پیاز زعفران 28 1-2
2-1- . عامل زمین 32 1-2
3-1- . عامل اقلیم 35 1-2
1- . آفتاب یا نور 36 3-1- 1-2
2- . بارندگی(برف و باران) 38 3-1- 1-2
3- . دما یا درجه حرارت 39 3-1- 1-2
4- . منابع آبی یا رطوبت 42 3-1- 1-2
5- . نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 43 3-1- 1-2
6- . عرض جغرافیایی و ارتفاع 44 3-1- 1-2
4-1- . عامل انسانی و فنی 44 1-2
1- . مدیریت 44 4-1- 1-2
2- . نیروی كار 45 4-1- 1-2
1-2- . آموزش نیروی انسانی 4-1- 1-2
2-2- . تكنولوژی (سخت افزاری و نرم افزاری) 46 4-1- 1-2
5-1- . پول و سرمایه 47 1-2
2- . بررسی فرایند تولید 48 1-2
1-2- . شیوه زراعت زعفران و مراحل آن (كاشت) 50 1-2
فهرست مطالب صفحه
ز
1-1- . تراكم بوته ها 51 1-2- 1-2
2-1- . روش و طرز كاشت 52 1-2- 1-2
3-1- . زمان كاشت 54 1-2- 1-2
4-1- . عمق كاشت 56 1-2- 1-2
2- . سال دوم تا پایان سال پنجم 56 1-2- 1-2
1-2- . عامل بنه 57 1-2- 1-2
2-2- . عامل زمین 58 1-2- 1-2
3-2- . نیروی كار 60 1-2- 1-2
2-2- . مرحله داشت 60 1-2
1- . آبیاری 61 2-2- 1-2
2- . زمان 66 2-2- 1-2
3- . مكان 66 2-2- 1-2
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 67 2-2- 1-2
5- . كود دهی و تغذیه زعفران 72 2-2- 1-2
3-2- . برداشت 76 1-2
1- . آفتاب و گرما 77 3-2- 1-2
2- . برداشت ،چیدن و پاك نمودن گل زعفران 78 3-2- 1-2
3- . محصولات جانبی زعفران 79 3-2- 1-2
4- . توریسم 81 3-2- 1-2
3- . مراحل فرآوری محصول زعفران 82 1-2
1-3- . خشك كردن 83 1-2
2-3- . نگهداری 87 1-2
فهرست مطالب صفحه
ح
3-3- . كیفیت 88 1-2
4-3- . خشكاندن 91 1-2
5-3- . فرآوری 92 1-2
1- . تكنولوژی در فرایند تولید 92 5-3- 1-2
2- . فرآوری بر اساس رنگ 93 5-3- 1-2
3- . فرآوری بر اساس طعم 94 5-3- 1-2
4- . فرآوری بر اساس عطر 95 5-3- 1-2
4- . بازاریابی و فروش 96 1-2
1-4- . بازاریابی و خدمات قبل از فروش 97 1-2
1- . بسته بندی 98 1-4- 1-2
2- . جنس بسته بندی 99 1-4- 1-2
3- . شكل بسته بندی 100 1-4- 1-2
4- . حمل و نقل در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی 101 1-4- 1-2
2-4- . بازاریابی و فروش 102 1-2
1- . شیوه سنتی 104 2-4- 1-2
2- . محدودیت كشورها در روش سنتی 108 2-4- 1-2
فصل دوم – بخش دوم 110
1- . استراتژیهای اصلی رقابتی در سطح واحد تجاری 110 2-2
2- . استراتژیهای اصلی تجاری در سطح واحد رقابتی 111 2-2
3- . مدل تلفیقی استراتزیهای رقابتی – تجاری 112 2-2
1-3- . نوع شناسی تلفیقی استراتژیهای رقابتی – تجاری 113 2-2
فهرست مطالب صفحه
2-3- . فرصت جویان یا تجسس گرایان 114 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی فرصت جو 115 2-3- 2-2
3-3- . مدافعین 118 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی مدافع 119 3-3- 2-2
1-1- . مدافعان متمایز 120 3-3- 2-2
2-1- . مدافعان كم هزینه 120 3-3- 2-2
4-3- . تحلیگرایان یا واكنشگرایان 122 2-2
1- . شرایط مناسب برای استراتژی تحلیگر 123 1-4- 2-2
فصل دوم – بخش سوم 124
1- . كسب و كار الكترونیك چیست؟ 124 3-2
2- . بازاریابی اینترنتی 124 3-2
3- . استفاده از اینترنت در جهت گیری راهبردی 124 3-2
4- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 126 3-2
1-4- . محصول 127 3-2
2-4- . قیمت 127 3-2
3-4- . فعالیتهای تشویقی و ترغیبی (ارتباطات) 129 3-2
4-4- . توزیع یا مكان 131 3-2
5-4- . جامعه 132 3-2
6-4- . مارك گذاری 133 3-2
5- . آمیخته بازاریابی الكترونیكی 133 3-2
1-5- . سیاستهای محصول 135 3-2
2-5- . سیاستهای قیمت گذاری 136 3-2
ط
فهرست مطالب صفحه
ی
3-5- . سیاستهای توزیع 137 3-2
1- . سیاستهای پیشبرد 138 3-1- 1-2
6- . تحلیل وضعیت شركت 139 3-2
1-6- . تهیه فهرست عوامل درونی یا بیرونی 139 3-2
2- . تحلیل وضعیت نهایی شركت (داخلی و خارجی) 141 6-3-2
143 SWOT 7- . آنالیز 3-2
143 SWOT 1-7- . مراحل انجام آنالیز 3-2
143 SO 2-7- . استراتژی 3-2
144 WO 3-7- . استراتژی 3-2
144 ST 4-7- . استراتژی 3-2
144 WT 5-7- . استراتژی 3-2
144 SWOT 6-7- . نتیجه گیری ازآنالیز 3-2
فصل سوم –روش انجام پژوهش 150
1-3 . روش تحقیق 152
2-3 . انواع طرح تحقیق 153
1- . تحقیق اكتشافی 153 2-3
2- . تحقیق توصیفی 154 2-3
3- . تحقیق علی 154 2-3
3-3 . ابزار جمع آوری اطلاعات 154
1- . ابزار جمع آوری اطلاعات ثانویه 155 3-3
1-1- . روش كتابخانه ای 155 3-3
فهرست مطالب صفحه
ك
2-1- . مراجعه به اسناد و مدارك شركتی 155 3-3
2- . ابزار جمع آوری اطلاعات اولیه 156 3-3
1-2- . استفاده از روش اكتشافی مدلهای بهره وری جهت ارایه مدل 156 3-3
2-2- . پرسشنامه 156 3-3
4-3 . ارایه مدل ،آزمون روایی و پایایی پرسش نامه 157
1- . ارایه مدل 158 4-3
2- . روایی 158 4-3
3- . پایایی 159 4-3
5-3 . نحوه توزیع ، تكمیل و جمع آوری پرسش نامه 160
6-3 . جامعه آماری 160
1- . جامعه آماری 161 6-3
7-3 . فرضیات 161
فصل چهارم- تجزیه و تحلیل داده ها 164
مقدمه 165
فصل چهارم – بخش اول 166
1-4 . مدل پیوسته تلفیقی استراتژیهای رقابتی /تجاری الكترونیك 166
1- . شركتهایی كه تولید كننده و صادر كننده هستند 169 1-4
1-1- . بررسی نهاده های تولید در سال اول 172 1-4
2-1- . بررسی فرایند تولید 175 1-4
1- . مرحله كاشت 176 2-1- 1-4
2- . سال دوم تا پایان سال چهارم 177 2-1- 1-4
3- . مرحله داشت 178 2-1- 1-4
فهرست مطالب صفحه
ل
4- . مرحله برداشت 179 2-1- 1-4
5- . مرحله فرآوری محصول زعفران 180 2-1- 1-4
2- . آماده نمودن یا خریداری محصول جهت بسته بندی و صادارت تا رسیدن به دست 1-4
مصرف كننده(بازار مصرف سنتی یا الكترونیكی) 184
3- . آمیخته بازار یابی الكترونیكی 189 1-4
فصل چهارم – بخش دوم 190
2-4 . تجزیه تحلیل داده ها 191
1- . زیر سیستم نهاده های تولید 193 2-4
1-1- . متغییر تعدیل شونده مستقل بنه یا پیاز زعفران 193 2-4
2-1- . متغییر مستقل تعدیل شونده خاك 199 2-4
3-1- . متغییرهای مستقل اقلیمی 203 2-4
1- . متغییر مستقل آفتاب 203 3-1- 2-4
2- . متغییر مستقل تعدیل شونده برف و باران 205 3-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تعدیل شونده دما یا درجه حرارت 206 3-1- 2-4
4- . متغییر مستقل منابع آبی یا رطوبت 208 3-1- 2-4
5- . متغییر مستقل تعدیل شونده نم نسبی (میزان تبخیر و تعرق) 208 3-1- 2-4
6- . متغییر مستقل عرض و طول جغرافیایی 210 3-1- 2-4
4-1- . متغییر های مستقل انسانی و فنی 210 2-4
1- . متغییر مستقل مدیریت 210 4-1- 2-4
2- . متغییر مستقل عامل انسانی 212 4-1- 2-4
3- . متغییر مستقل تكنولوژی 214 4-1- 2-4
2- . بررسی فرایند تولید 215 2-4
فهرست مطالب صفحه
م
1-2- . مرحله كاشت 217 2-4
1- . تراكم بوته ها 217 1-2- 2-4
2- . زمان كاشت 218 1-2- 2-4
3- . روش و طرز كاشت 220 1-2- 2-4
2-2- . مرحله داشت 223 2-4
1- . آبیاری 223 2-2- 2-4
2- . زمان در مرحله داشت 225 2-2- 2-4
3- . مكان در مرحله داشت 226 2-2- 2-4
4- . وجین و مبارزه با علفهای هرز 227 2-2- 2-4
5- . كوددهی و تغذیه زعفران 228 2-2- 2-4
3-2- . مرحله برداشت 229 2-4
1- . آفتاب و گرما در مرحله برداشت 230 3-2- 2-4
2- . نحوه پاك نمودن در مرحله برداشت 231 3-2- 2-4
3- . محصولات جانبی 232 3-2- 2-4
4- . توریسم در مرحله برداشت 233 3-2- 2-4
3- . فرآوری 235 2-4
1-3- . روش خشكاندن 235 2-4
2-3- . نگهداری محصولات برداشت شده 239 2-4
3-3- . كیفیت در مرحله فرآوری 240 2-4
4-3- . انواع فراوری بر اساس رنگ ، عطر و طعم 241 2-4
4- . مرحله بازاریابی و فروش 243 2-4
1-4- . بسته بندی 243 2-4
فهرست مطالب صفحه
ن
1- . بسته بندی 243 1-4- 2-4
2- . جنس بسته بندی 244 1-4- 2-4
3- . شكل بسته بندی 244 1-4- 2-4
4- . حمل و نقل محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
5- . شرایط نگهداری در محصولات بسته بندی شده 245 1-4- 2-4
2-4- . نحوه صادرات 246 2-4
3-4- . محدویت كشورها 248 2-4
4-4- . محصول 248 2-4
5-4- . قیمت 249 2-4
6-4- . تبلیغات 249 2-4
7-4- . رقبا 250 2-4
8-4- . ساختار بازار هدف 251 2-4
9-4- . اقتصاد 252 2-4
فصل چهارم – بخش سوم 254
3-4 . مقدمه 254
1- . توصیف آماری 254 3-4
1-1- . توزیع فراوانی سال شروع فعالیت 255 3-4
2-1- . توزیع فراوانی تعداد كاركنان شركت 256 3-4
2- . توزیع فراوانی مربوط به به كیفیت محصول تولیدی شركتهای صادر كننده زعفران 257 3-4
1-2- . میزان خلوص زعفران 257 3-4
2-2- . قدرت رنگ دهی زعفران 259 3-4
3-2- . شدت طعم زعفران 260 3-4
فهرست مطالب صفحه
س
4-2- . شدت عطر زعفران 261 3-4
5-2- . وضعیت ظاهری زعفران 263 3-4
6-2- . میزان آلودگی میكروبی زعفران 264 3-4
7-2- . نگاه كلی به كیفیت زعفران 265 3-4
3- . تحلیل های استنباطی 267 3-4
1- . آزمون فرضیه اول 267 1-3- 3-4
2- . آزمون فرضیه دوم 269 1-3- 3-4
3- . آزمون فرضیه سوم 271 1-3- 3-4
4- . آزمون فرضیه اصلی 273 1-3- 3-4
2-3- . نتایج حاصل از فرضیات تحقیق 276 3-4
فصل پنجم- خلاصه و نتیجه گیری 278
1-5 . نتیجه گیری 279
1- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه اول 279 1-5
2- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه دوم 281 1-5
3- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه سوم 283 1-5
4- . نتایج بدست آمده در رابطه با فرضیه كلی یا اصلی تحقیق 285 1-5
2-5 . پیشنهادات در مورد فرضیه های تحقیق 286
1- . پیشنهادات در مورد فرضیه اول 286 2-5
2- . پیشنهادات در مورد فرضیه دوم 287 2-5
3- . پیشنهادات در مورد فرضیه سوم 288 2-5
4- . پیشنهادات در مورد فرضیه كلی یا اصلی 288 2-5
5- . پیشنهادات برای محققان آیتده 289 2-5
فهرست مطالب صفحه
ع
چكیده پایان نامه به زبان انگلیسی 290
فهرست منابع وماخذ 2

بررسی جامع و کامل نویز در قطعات الکتریکی

بررسی جامع و کامل نویز در قطعات الکتریکی دانلود پروژه نویز دانلود پروژه نویز در قطعات الکتریکی اثر نویز در قطعات الکترونیکی بررسی جامع و کامل نویز در قطعات الکتریکی رفتن به سایت اصلی بررسی جامع و کامل نویز در…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میل جنسی 66 صفحه

مبانی نظری و پیشینه تحقیق میل جنسی 66 صفحه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه میل جنسی مبانی نظری میل جنسی پیشینه تحقیق میل جنسی پیشینه داخلی میل جنسی پیشینه خارجی میل جنسی پیشینه پژوهش میل جنسی پیشینه نظری میل…

نقوش تزیینی در ایران

نقوش تزیینی در ایران هنر معمارى نقوش تزیینی تاریخچه نقوش تزیینی در ایران دانلود پایان نامه رشته هنر دانلود پایان نامه هنر نقوش تزیینی در ایران رفتن به سایت اصلی دانلود پایان نامه رشته هنر نقوش تزیینی در ایران *قابل…

فصل دوم پایان نامه روانشناسی با موضوع شادکامی

فصل دوم پایان نامه روانشناسی با موضوع شادکامی کلمات کلیدی : پیشینه تحقیق شادکامی پیشینه ی تحقیق شادکامی پیشینه پژوهش شادکامی دانلود پایان نامه شادکامی پایان نامه های شادکامی پایان نامه در مورد شادکامی مبانی نظری و پیشینه تحقیق شادکامی…

اکسل کلیه داده های حسابهاي ملي ایران برای دوره زمانی سالهاي 1338 الی 1391

اکسل کلیه داده های حسابهاي ملي ایران برای دوره زمانی سالهاي 1338 الی 1391 کلمات کلیدی : دانلود اکسل کلیه داده های حسابهاي ملي ایران برای دوره زمانی سالهاي 1338 الی 1391، داده داده درآمد و توليد ناخالص ملي بر…

مبانی نظری بررسی عوامل موثر بر سلامت جسمی و روانی سالمندان

مبانی نظری بررسی عوامل موثر بر سلامت جسمی و روانی سالمندان عوامل اجتماعي موثر برسلامت سالمندان عوامل جمعيتي موثر برسلامت سالمندان عوامل اقتصادي موثر برسلامت سالمندان عوامل موثر بر سلامت سالمندان عوامل موثر بر سلامت روان سالمندان عوامل موثر بر…

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سیستم های IDS

مبانی نظری و پیشینه تحقیق سیستم های IDS مبانی نظری سیستم های IDS دانلود مبانی نظری سیستم های IDS پیشینه تحقیق سیستم های IDS ادبیات نظری سیستم های IDS فصل دوم پایان نامه سیستم های IDS مبانی نظری و پیشینه…

تراشکاری و فرزکاری

تراشکاری و فرزکاری فرزکاری تراشکاری شکل‌دهی فلزات روغناب های ماشینكاری دانلود مقالات مکانیک تراشکاری و فرزکاری دانلود مقالات رشته مکانیک خرید تحقیق رشته مکانیک سیستم همکاری در فروش فایل همکاری در فروش فایل رفتن به سایت اصلی دانلود مقاله مکانیک…

رویکردهای نظری، روانشناسی و اجتماعی به مفهوم هویت

رویکردهای نظری، روانشناسی و اجتماعی به مفهوم هویت کلمات کلیدی : هویت زن در اسلام هویت زن در قران کریم شخصيت انسان در قرآن رویکردهای نظری هویت رویکردهای روانشناسی هویت رویکردهای اجتماعی هویت پایان نامه هویت زنان رفتن به سایت…

مبانی انسان شناسی و ارزش شناسی در اخلاق اسلامی

مبانی انسان شناسی و ارزش شناسی در اخلاق اسلامی مبانی اخلاق اسلامی مبانی انسان شناسی مبانی ارزش شناسی معیار  فعل اخلاقی نظریه های اخلاق مبانی ارزش شناسی در اخلاق اسلامی مبانی انسان شناسی در اخلاق اسلامی پایان نامه اخلاق اسلامی…

پاورپوینت بررسی تأسيسات و تجهیزات استخر شنا

پاورپوینت بررسی تأسيسات و تجهیزات استخر شنا پاورپوینت بررسی تأسيسات وتجهیزات استخر شنا دستگاههاي موتورخانه استخر اصول كلي در ساخت استخر تعداد شناگران در استخر نور و روشنايي استخر دیواره استخر لبه هاي استخر انواع استخر و امكانات و تجهيزات…

پاورپوینت استراتژی های رقابتی مايكل پورتر

پاورپوینت استراتژی های رقابتی مايكل پورتر کلمات کلیدی : پاورپوینت استراتژی های رقابتی مايكل پورتر استراتژی های رقابتی مايكل پورتر استراتژی های رقابتی پورتر تعریف مزیت رقابتی مزیت رقابتی پایدار ویژگی های مزیت رقابتی پایدار تئوری های مزیت رقابتی مدل…

برآورد میزان تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان به منظور بهره‌مندی از محصولات ارگانیک: کاربرد روش دو مرحله‌ای هکمن (نمونه پژوهشی: خیار ارگانیک استان مازندر

برآورد میزان تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان به منظور بهره‌مندی از محصولات ارگانیک: کاربرد روش دو مرحله‌ای هکمن (نمونه پژوهشی: خیار ارگانیک استان مازندر محصولات ارگانیک روش دو مرحله‌ای هکمن خیار ارگانیک استان مازندران برآورد میزان تمایل به پرداخت مصرف‌کنندگان به…

ویژگی و مضامین شعر اندلسی

ویژگی و مضامین شعر اندلسی شعراندلسی مراحل شعر اندلسی مضامین شعری در اندلس ویژگیهای شعر اندلسی ویژگی و مضامین شعر اندلسی دانلود مقاله کارشناسی ارشد ادبیات دانلود مقاله ارشد ادبیات رفتن به سایت اصلی دانلود مقاله کارشناسی ارشد رشته ادبیات…

تئوری های مدرن و فرامدرن پرتفوی و شکل گیری مفهوم ریسک نامطلوب و مطلوب

تئوری های مدرن و فرامدرن پرتفوی و شکل گیری مفهوم ریسک نامطلوب و مطلوب کلمات کلیدی : تعاریف ریسک انواع ریسک نگرش های نظری ریسک شاخص های اندازه گیری ریسک الگوهای فکری ریسک در مدیریت مالی پایان نامه ریسک مطلوب…

مقاله ترجمه شده تأثیر ریسک ضعف خرده فروشی در هماهنگی زنجیره تأمین (به همراه مقاله اصلی)

مقاله ترجمه شده تأثیر ریسک ضعف خرده فروشی در هماهنگی زنجیره تأمین (به همراه مقاله اصلی) کلمات کلیدی : مقاله ترجمه شده رشته مهندسی صنایع مقاله ترجمه شده آماده رشته مهندسی صنایع مقاله ترجمه شده آماده مهندسی صنایع مقاله ترجمه…

پاورپوینت کتاب حسابداری میانه 1 تالیف دکتر مهدی مشکی - عبدالکریم مقدم

پاورپوینت کتاب حسابداری میانه 1 تالیف دکتر مهدی مشکی - عبدالکریم مقدم پاورپوینت کتاب حسابداری میانه 1 تالیف دکتر مهدی مشکی عبدالکریم مقدم رفتن به سایت اصلی پاورپوینت کتاب حسابداری میانه 1 تالیف دکتر مهدی مشکی - عبدالکریم مقدم انتشارات پیام…

مدل های هوش هیجانی و چارچوب چهار وجهی استنتاجی هوش هیجانی

مدل های هوش هیجانی و چارچوب چهار وجهی استنتاجی هوش هیجانی کلمات کلیدی : مدل های هوش عاطفی انواع مدل های هوش هیجانی رشد هوش هیجانی کارکنان پایان نامه رشد هوش هیجانی تعریف مفهومی هوش هیجانی  تعریف عملياتي هوش هیجانی…

نتایج نظرسنجی وضعیت اخلاق ورزی نخبگان علمی و عوامل موثر بر آن

نتایج نظرسنجی وضعیت اخلاق ورزی نخبگان علمی و عوامل موثر بر آن نتایج نظرسنجی نظام اخلاقی نخبگان علمی نتایج نظرسنجی نظام ‌های اخلاقی دینی و دنیوی نتایج نظرسنجی عوامل مؤثر بر نظام اخلاقی نخبگان علمی نتایج نظرسنجی وضعیت اخلاق ورزی…

پروپوزال ارزیابی اثرات آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند

پروپوزال ارزیابی اثرات آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند ارزش ویژه برند در شرکتها پروپوزال ارزش ویژه برند در شرکتها تاثیر آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند پروپوزال تاثیر آمیخته بازاریابی بر ارزش ویژه برند رابطه آمیخته بازاریابی با ارزش…

ادبیات نظری و پیشینه تجربی سبک های حل مسئله

ادبیات نظری و پیشینه تجربی سبک های حل مسئله کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه سبک های حل مسئله مبانی نظری سبک های حل مسئله پیشینه تحقیق سبک های حل مسئله پیشینه داخلی سبک های حل مسئله پیشینه خارجی…

دانلودکارآموزی با موضوع

دانلودکارآموزی با موضوع کلمات کلیدی : دانلودکارآموزی با موضوع رفتن به سایت اصلی نام فایل : کارآموزی با موضوع فرمت : .doc تعداد صفحه/اسلاید : 24 حجم : 12 مگابایت موضوع كار آموزي : كارخانه رب خرم فاروج فهرست مطالب…

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نظام مدیریت دانش

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش نظام مدیریت دانش مبانی نظری نظام مدیریت دانش دانلود مبانی نظری نظام مدیریت دانش پیشینه نظام مدیریت دانش پیشینه تحقیق نظام مدیریت دانش ادبیات نظری نظام مدیریت دانش فصل دوم پایان نامه نظام مدیریت دانش…

اعتراض به رای داور در قانون آیین دادرسی مدنی

اعتراض به رای داور در قانون آیین دادرسی مدنی اعتراض به رای داور بررسی جهات اعتراض به رأی داور آئین اعتراض به رأی داور آثار اعتراض به رأی داور اثر اعتراض ثالث نسبت به رأی داور پایان نامه اعتراض به…

ابعاد و نظریه های رضایت شغلی و تشریح ویژگی های محیطی و شخصیتی رضایت شغلی

ابعاد و نظریه های رضایت شغلی و تشریح ویژگی های محیطی و شخصیتی رضایت شغلی نظریه های رضایت شغلی نظریه های رضایت شغلی بروفی نظریه های رضایت شغلی کارکنان کتاب نظریه های رضایت شغلی نظریه های مربوط به رضایت شغلی…

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *